Internationale Grüne Woche (IGW)
17.-26. januar 2025 er det klart for Grüne Woche i Berlin. Her skal en rekke norske, regionale bedrifter vise seg frem med et mål om å bygge nettverk, utvikle produkter og profilere Norge.
For norske matprodusenter landet rundt, har messen vært en viktig møteplass, utstillings- og testarena i over 30 år. Deltakelsen er en del av de etablerte profileringstiltakene for norsk landbruk og norsk mat.
Norges stand under messen
Den Norske Paviljong, Hall 8.2. Stand 160. Inngang 9
IGW Messe Berlin GmbH
Messedamm 22, 14055 Berlin, Tyskland
Spis på den norske restauranten
Den norske restauranten er kjent som en av de beste på IGW, og like populær blant tyske og norske besøkende. På kjøkkenet jobber dyktige kokker med Petter Wahl Sekne i spissen og lærlinger fra Ole Vig.
Ønsker du å bestille bord på restauranten, kontakt konstantin@fursetcatering.no
Bedriftsutviklingsprisen i landbruket
Innovasjon Norge deler hvert år ut Bedriftsutviklingsprisen i landbruket under IGW.
Prisen går til en bedrift med basis i landbrukets og bygdenes ressurser. Det er kåret vinnere i hvert fylke som deltar i konkurransen om den nasjonale prisen.
Om Internationale Grüne Woche (IGW)
Mat- og landbruksmessen har vært arrangert siden 1926 og samler hvert år over 1500 utstillere fra rundt 70 land.
IGW er en utstillings- og testarena for norske mat-, drikke- og reiselivsopplevelser. Norge deltar med en rekke bedrifter for å bygge nettverk, utvikle produkter og profilere matkultur og reiseliv. Deltakelsen er en del av de etablerte profileringstiltakene for norsk landbruk og norsk mat.
Messen er også en arena for å diskutere næringsutvikling, politikk, og regionens ambisjoner og mål med matsatsingen. Politikere og andre offentlige aktører som jobber innen næringen er invitert med. Utviklingen av lokalmat og grønt reiseliv er sentrale stikkord, og arbeidet som som gjøres i Berlin danner grunnlag for videre samarbeid og dialog hjemme.